Jdi na obsah Jdi na menu

Co je u nás nového? 2011

6. 4. 2011

5. 9. 2011

Teď máme s Harrym malou výstavní přestávku, ale určitě neleníme. Harry je teď v perfektní kondici, proto mě mrzí, že jsme ho nepřihlásili na klubovku do Oslavan. Alespoň bude mít konkurence šanci (haha:D)

Ale "na molo" se určitě brzy vrátíme! 

Brno - Intercanis

25. 6. Jsem se s Harrym zúčastnila mezinárodní výstavy v Brně. Byl docela pěkný den a tak jsme si ji užili. Harry byl přihlášený do třídy šampionů, kde se umístil na třetím místě, tak máme další V3 do sbírky. Musím ho pochválit, protože se moc pěkně předváděl!

HUMPOLEC - klubová výstava KCHLS

7. 5. jsme se po dlouhé době zase ukázali na výstavě. Jak už jsem psala, Harry se předváděl v šampionech. Musím uznat, že by to neměl jednoduché ani v třídě pracovní, kde krásnou druhou příčku s titulem r. CAC obsadil Harryho "skorobrácha" Buddy Godd Augury. Takže i tam posíláme velké gratulace - Buddýsek se předváděl perfektně.

I muži mají své dny - Harrymu se moc nechtělo. I tak jsme si vyběhali, stejně jako Buddýsek, 2. místo a res. CAC hned za nádherným pesanem Blaze Saltus a dostali jsme krásný bezchybný posudek.

Přihláška

Odeslali jsme přihlášku na klubovou výstavu KCHLS v Humpolci. Už se moc těšíme, až uvidíme naše známé i neznámé a pokocháme se krásnými, kvalitními pejsky. Harryho jsme přihlásili do třídy šampionů, kde očekáváme velkou konkurenci.